Conny ID 1710

Jeg har været sælgerrepræsentant i et år i Ydre København.

Jeg stillede op, fordi jeg havde ressourcerne til at gøre en forskel for mine kollegaer. Det har jeg ikke fortrudt. Det kræver tid, men det er dejligt at se andre blive glade. Jeg har dejlige sælgere i mit område. Vi kan snakke sammen og mødes. Så får man et kram og snakker om, hvordan det går, og hvor der er butikker, som ikke er dækket. Vi har en god rytme, hvor vi overlapper hinanden.

Jeg har et stort område, som er svært at komme rundt i. Jeg klarer det, fordi jeg har fået en kabinescooter af en kunde. Hun er ejer af den, men jeg står som bruger. Mange kunder spørger, om en husforbi’er virkelig har råd til sådan én, men det er jo ikke min, og mange er ved at lære det nu.

Som sælgerrepræsentant er det vigtigt for mig at kunne bevare fatningen og ikke blive en del af en konflikt mellem fx en sælger og en varehuschef. Man skal kunne lytte til begge parter. Tit handler det om en lille bitte misforståelse. Hvis jeg står i en svær situation, så går jeg i tænkeboks. Jeg løser ikke altid alting lige på stedet. Nogen gange skal jeg lige tænke mig om.

Jeg får rigtig meget ud af at være sælgerrepræsentant. Det har givet mig et socialt netværk. Jeg er for eksempel god til at lave skilte, så jeg laver personlige skilte til de sælgere, som gerne vil have et. På min fødselsdag kom der mange og hilste på mig, og holdte nogle flotte taler, selvom de ikke har kendt mig ret længe. Det rørte mig meget.

En af de ting, jeg har gjort som sælgerrepræsentant, er at lave en liste over de steder, som er mulige salgssteder i mit område. Jeg har kørt rundt til forskelige butikker og steder i mit område og spurgt folk, om der holder en sælger til der. Flere steder har de ikke set nogen længe. Så jeg har skrevet 26 steder op, hvor der ikke kommer nogen sælgere. Listen har jeg delt med alle de andre sælgere. Pt er der kommet tre nye sælgere ud til mit område, fordi jeg har taget fat i dem og fortalt om det.