Geert ID 26

Jeg har været HusForbi sælger i 5 eller 6 år. De sidste 3 år har jeg været sælgerrepræsentant for hele Fyn.

Jeg er sælgerrepræsentant, fordi jeg altid har været aktiv i et eller andet. Når jeg er i gang med noget, så går jeg ikke bare ind i det 50 %, men over 100 %. Jeg har tidligere i mit liv været fagforeningsmand i en periode, så jeg kender til det at have ansvar og medlemmer, som henvender sig. Jeg har brug for noget at lave og at have et ansvar. Med mine mange kasketter, som jeg skifter i mellem, er 24 timer i døgnet ikke nok for mig.

Jeg stillede op til den her rolle, fordi HusForbi er et fantastik projekt. Jeg støtter det 100 %. Da jeg stillede op, så stemte vores sælgere på mig, og siden dengang har der ikke været andre, som stillede op. Sælgerne på Fyn er tilfredse.

Som sælgerrepræsentant har jeg døgnåbent. Min mobil er altid åben, fordi de fleste ringer ved 8-9tiden efter at have været ude og sælge deres aviser, spist aftensmad, og tænkt over deres dag. Så ringer de og fortæller om deres problemer. Nogen gange går der lang tid uden gnidninger, men for eksempel når der kommer mange nye sælgere, så kan der godt være nogle problemer, som jeg hjælper med at løse.