Henrik ID 242

Jeg har været HusForbi sælger i små 10 år, og jeg blev sælgerrepræsentant for knap et år siden for hele Amager, Islands brygge og Christianshavn.

For mig er der ikke den store forskel på at være sælger og sælgerrepræsentant. Jeg stillede op, fordi jeg mente, at jeg kunne gøre et godt stykke arbejde i det job. Det er en vigtig post, hvor der er behov for nogen, som tager ansvar og er tilstede, og det prøver jeg på. Det er ikke vigtigere for mig at være sælgerrepræsentant end at være sælger. At være en del af HusForbi er givende for mig, fordi jeg kommer ud om morgenen og har noget at stå op til. Jeg vil gerne være et godt forbillede for sælgerne på Amager. Jeg er det samme sted hver dag, så alle ved, hvor de kan få fat i mig. De spørger om hjælp omkring dem selv og de andre sælgere. Det er dejligt at kunne hjælpe andre og være der for dem.

Jeg har haft mange positive oplevelser som sælgerrepræsentant. Jeg har mødt mange mennesker og fået mange rare bekendte. En god oplevelse var, da jeg i samarbejde med en ny Rema, som skulle åbne, sørgede for, at to sælgere kunne få en fast plads ved butikken. Rema ville gerne have stabile sælgere, og ville gerne støtte HusForbi. Så jeg tog en snak med dem, før de åbnede, og vi blev enige om, at jeg skulle finde to sælgere, som opfører sig ordentligt og ser præsentable ud. Det har været rigtig godt for de to, og indbringende både socialt og økonomisk.

Jeg går op i HusForbi. Det er en livsstil.