Johnson ID 116

Jeg har været HusForbi sælger i over 10 år. Jeg har et kort derhjemme, som er 10 år gammelt, men jeg tror ikke, at det er mit første kort. De sidste par år har jeg været sælgerrepræsentant i Indre By.

Jeg blev headhuntet til at være sælgerrepræsentant. Jeg søgte det ikke selv. Jeg skulle faktisk overtales lidt. Jeg har stillet op lige siden, men jeg synes også godt, at andre må prøve det. Jeg kan godt lide, at man ikke er bundet. Jeg kan til enhver tid stoppe som sælgerrepræsentant, men man skal ikke tage opgaven for så bare at springe fra igen. Jeg tager ansvaret alvorligt, men jeg er ikke mere værd end de andre. Vi har lige meget at sige. Jeg kender alle sælgerne i området – lige meget om jeg er sælgerrepræsentant eller ej. Jeg har ordet i min magt, og kan skære igennem. Det lytter folk til. De andre har respekt for mig, fordi jeg har opbygget et forhold til dem, før jeg blev sælgerrepræsentant. Jeg kommer meget rundt i mit område og holder øje med sælgerne, så min telefon ringer ikke så meget.

Jeg har hjulpet mange, men det gjorde jeg også, før jeg blev sælgerrepræsentant. Det er meget naturligt for mig. Jeg kender systemet, og jeg kan hjælpe folk med, hvor de skal henvende sig med dit eller dat.

En gang kom der en og sagde, at han ikke fik bistandshjælp eller noget. Så viste jeg ham over til hjemløseenheden på Griffenfeld sgade. Så gik vi op og bankede på, og så gik der ikke særlig lang tid, så – bum bum bum – gik det hele i orden. Han er stadig lykkelig i dag. Nu har han lejlighed og alt muligt.

Når de stritter imod i systemet, så tager jeg kampen op.