Kåre ID 225

Jeg har været sælger siden 2010, og jeg kører nu på mit tredje år som sælgerrepræsentant i Midtjylland. Det dækker Hobro, Randers, Silkeborg og ned til Horsens. Det dækker ca. 30 sælgere. Jeg har selv base i Silkeborg. Vi samarbejder en del i Jylland, da områderne er så store. Så hvis jeg er lige på kanten af mit eget område og oplever nogle problemer, så tager jeg mig bare selv af det. Det fungerer fint.

Jeg er sælgerrepræsentant, fordi jeg blev opfordret til at stille op. Jeg sagde ja, fordi jeg gerne ville prøve noget nyt og se, hvad det var for noget. Man bliver ikke rig af at være sælgerrepræsentant, men jeg er glad for at kunne komme ud og snakke med sælgerne i mit område. Jeg forsøger at hjælpe dem med de problemer, de har. For eksempel, hvis der er et problem mellem to sælgere, så prøver jeg altid at stikke en finger i jorden og mærke efter og så tale med dem og finde en løsning. Eller når der kommer nye sælgere, så spørger de nogen gange efter gode salgssteder, fx sidst på måneden når de leder efter et sted, hvor man stadig kan sælge nogle aviser. Det hjælper jeg dem med.

Jeg kan fortælle historier herfra og til juleaften om det at være sælger. Der er kontakten med de mennesker, jeg møder på gaden, der er det særlige. Og det at kunne hjælpe sælgerne med at holde sig ude af problemer. For eksempel, ringede salgsafdelingen engang til mig, fordi de havde fået klager om en sælger, som var påvirket. Jeg tog derhen med det samme, og fik snakket sælgeren væk fra det sted, hvor problemet var. Så undgik han at få sit kort spærret.