Pølse ID 350

Jeg har været HusForbi sælger siden 2007. Ved sidste valg stillede jeg op til sælgerrepræsentant, så det har jeg været i ca. 3 måneder. Mit område er Øvrig Sjælland.

Jeg ville gerne være sælgerrepræsentant, fordi jeg er stolt af den organisationen, vi har. Jeg føler et ansvar for det. Som sælgerrepræsentant kan jeg følge med i, hvad der sker, og fortælle folk om,hvad vi gør, og hvorfor vi gør det. Jeg er blevet en større del af foreningen efter, at jeg er blevet sælgerrepræsentant. Jeg ved mere om, hvad det hele går ud på nu. Før solgte jeg bare en avis, men nu har jeg taget avisen med ind i hjertet og blevet en del af det på en anden måde. Jeg har før været tillidsmand. Jeg kan godt lide at sætte mig ind i tingene og hjælpe andre.

Jeg har jo kun været sælgerrepræsentant i kort tid, men jeg har talt med mange sælgere. På et tidspunkt ringede en sælger til mig, fordi han havde set en falsk sælger i Frederikssund. Der kunne jeg ikke nå op, – ind i toget med barnevogn og det hele…så ville han have været væk længe før, jeg kom frem. Så jeg ringede til politiet, som sagde, at de ville tage forbi ogstoppe ham.

EndFragment