Rene ID 1696

Jeg har været sælger i 1 ¾ år. Jeg har været sælgerrepræsentant for Aarhus i ca. 4 måneder, da det foregående sælgerrepræsentant stoppede.

Jeg plejer at sige, at det ikke har hjulpet mig 100 % at være blevet HusForbi sælger, men 200 %. Og at være blevet sælgerrepræsentant betyder, at jeg kan fordybe mig i foreningen og arbejdet. Jeg interesserer mig for de andre sælgeres arbejdsvilkår og kan hjælpe dem med at få informationer fra foreningen. Det er et spændende arbejde. Det er dejligt at kunne være en del af det arbejde, som bliver gjort. Man føler sig ikke så meget uden for arbejdsmarkedet, men har noget som skal gøres. Det er godt at have et ansvar.

Jeg har haft flere gode oplevelser, men det var specielt, da en kvinde, som havde købt avisen af en sælger, ringede til mig. Hun fortalte, at hun havde glemt at give ham pengene, men hun havde fået avisen med. Så hun ringede for at spørge om, jeg ville fortælle sælgeren, at hun ville komme forbi med pengene en anden dag. Hun var virkelig tynget af det, kunne jeg mærke. Det er dejligt også at høre fra kunderne, og mærke deres engagement.