Projektet Tandfeen

“TANDFEEN – du er smuk, når du smiler” er et projekt, Hus Forbi med hjælp fra SMUK-fonden har startet. Projektet begyndte 1. maj 2019 og er en reinkarnation af vores tidligere projekt ” RED RØVEN”.

Målet med Tandfeen er at yde støtte til tandbehandling til personer, der er i målgruppen for at blive Hus Forbi-sælgere – man behøver altså ikke være sælger, men man skal være socialt udsat, hjemløs eller tidligere hjemløs og have en større tilknytning til Danmark end til noget andet land. Tandfeen har 500.000 kr til uddeling og forsætter så længe, der er midler.

Se billede →

Tandfeen giver særlig prioritet til formål, der har vanskeligt ved at opnå støtte fra anden side. Det skal være rimeligt dokumenterbart, at alle muligheder for offentlig finansiering er være udtømte.

Ansøgningsproceduren og processen er den samme, som det var med Red Røven. Det vil sige, at uddelingerne fra Tandfeen bliver givet som rentefrit lån. Derfor skal man udfærdige et gældsbrev. Tilbagebetalingen skal påbegyndes senest 3 år fra lånets oprettelse. Hus Forbi vil dog ikke foretage en aktiv gældsindrivelse, men alle, der har mulighed for det, opfordres til at tilbagebetale tilskuddet fra Tandfeen – så vi kan hjælpe flest muligt! Tilbagebetaling kan gøres via bankoverførsel på kontonummer: 5324 0243524 arbejdernes landsbank. Mrk ”tandfeen” + tilskudsmodtagerens fulde navn.

 

Ansøgningen skal indgives til Hus Forbis sekretariat i Vanløse. Alternativt kan den sendes på mail til brian@husforbi.dk

Og se mere om hvordan du ansøger i videoen her

Herunder finder du:

Ansøgningsskema Tandfeen

Ansøgningsblanket enkelydelser tandfeen

Gældsbrev Tandfeen

Tandfeens formålsparagraffer

Tandfeen folder