Samler du på tomme flasker?

Pant for Pant støtter op om den gode sag

Hvordan foregår det?

#1

En nonprofit indsamlingsservice

Pant-for-Pant er en nonprofit flaskeindsamlingsservice, der giver socialt udsatte et konkret arbejde, ved at firmaer, institutioner, organisationer og private donerer deres flaskepant.
Vores primære målsætning med Pant-for-Pant er at skabe arbejdspladser for hjemløse/socialt udsatte.

Panten går til uddannelse og lønninger af vores Pant-for-Pant-medarbejdere og til drift af biler etc. Alt eventuelt overskud som Pant-for-Pant genererer går til foreningen, Hus Forbi.
Ved at donere jeres tomme returflasker bidrager I til, at udsatte medborgere får mulighed for at lægge hjemløsheden bag sig og skabe en ny hverdag med et reelt job på almindelige arbejdsbetingelser og en overenskomstmæssig løn.

#2

Hus Forbi står bag

Foreningen Hus Forbi har etableret Pant-for-Pant med det formål om at skabe arbejdspladser til hjemløse og socialt udsatte. Det er både Hus Forbi-sælgere og unge hjemløse fra herberger, der ellers ikke har adgang til arbejdsmarkedet, men som her kan få adgang til meningsfuld beskæftigelse på en værdig måde. Pant-for-Pant ønsker at bygge bro til erhvervslivet og give de hjemløse samt unge muligheden for at indgå i samfundet på en konstruktiv måde.

Hus Forbi, som i 25 år har gjort en stor forskel for mange hjemløse, har med dette initiativ skabt endnu en mulighed for, at mennesker på kanten kan få et reelt arbejde.r.

#3

Vi står for alt

Vi står for alt praktisk omkring afhentning af de tomme flasker og i et professionelt setup. Vi er således et loyalt alternativ til jeres nuværende afhentningsordning.

Projektet drives i samarbejde med en række partnere, bl.a. Dansk Retursystem, som afregner flaskepanten direkte med os. Vi sørger også selv for ansættelse, uddannelse og aflønningen af de enkelte Pant-for-Pant-chauffører.

#4

Ingen bindinger

Der er ingen bindinger i samarbejdet eller forpligtigelser fra jeres side. I informerer os blot om, hvor panten er, og så kommer vi.
Vi henter alle former for plastic- og dåsepant – afleveret/pakket i store plasticsække. Undtagelsesvis kan vi – efter forudgående aftale – også afhente glasflasker, hvis de afleveres separat i plasticsække. Alle sække må maksimalt veje 12 kg.

Vi har de fornødne ressourcer og disponerer over flere varebiler for at sikre en sikker og stabil flaskeafhentning – året rundt. Afhængigt af jeres setup kan vi stå for alt omkring afhentning. Også hvis kantinedriften f.eks. er outsourcet, er det heller ingen hindring.

Vi leverer gerne hvide pantbokse og pantsække.

play-button
Se Video

Mick Øgendahl forklarer konceptet

Vi havde Mick Øgendahl med ude og samle flasker. Det kom der en fin lille film ud af hvor han forklarer hvorfor DU kan gøre en forskel ved at donere din pant.

Fakta

Det er super nemt at få hentet flaskerne, så der er ingen undskyldning for IKKE at tage imod tilbuddet om, at vi kigger forbi med et smil og henter flaskerne – og du slipper for det rod det er at have dem stående. En ægte “win-win”.
Her lister vi de simple steps det er at få os til at løse opgaven – se her hvad det kræver at komme i gang.

calendar-thirty-first_1

Vi aftaler hvornår vi skal komme

Sammen med Pant for Pant teamet lægger vi en plan for afhentning

delivery-truck-boxes-1

Chaufføren kommer forbi

Vores chauffør kigger forbi din virksomhed eller hjemmet for at hente flaskerne

chat-meeting-application-facebook-messenger_1

Du har mulighed for at fortælle du støtter Pant for Pant

Det føles ikke bare godt, det lyder også godt. Sig til omverdenen at du støtter os, så er der mange andre der vil følge trop. Det er god karma.

dating-calendar_1

Vi planlægger fremtidige afhentninger

Dine donationer af flasker hjælper mange udsatte i danmark. Så vi glæder os til at komme igen og hente flere flasker.

close-w
Luk