Velkommen i Hus Forbi!

Fedt, at du vil være en del af holdet

Fedt, at du vil være en del af holdet. Vi ønsker dig al muligt held og lykke med salget, og vi håber, at du kommer brandgodt fra start. Husk, at Foreningen Hus Forbi nu er DIN forening. Vi er kendt af over 97 procent af danskerne, så pas godt på vores og din forening.

En lille huskeliste

Har du brug for at komme i kontakt med medarbejdere i Hus Forbi, så finder du dem her

#1

Husk altid at tilbyde avisen til køberne. Fortæl gerne, at det er en super god avis, og hvorfor det er vigtigt at tage avisen med. Hvis vi ikke sælger aviser, kører forretningen ikke rundt.

#2

Hav respekt for dine sælgerkollegaer og gå altid dialogens vej. Vi er en forening fyldt med skæve eksistenser. Prøv altid at sætte dig ind i din sælger-kollegas situation.

#3

Indled ikke konflikter med nogen i det offentlige rum, mens du er på arbejde som Hus Forbi sælger. Brug os i salgsafdelingen eller din distributør til at håndtere konflikter.

#4

Hav altid dit sælgerkort synligt fremme, når du sælger aviser!

Sådan hjalp hus forbi Hon

Det gi’r en enorm tilfredsstillelse at tage på arbejde hver dag for at få en god snak med dem der kommer forbi…

Hon var en af de bådflygtninge der kom til Danmark fra Vietnam. I dag sælger han Hus Forbi og er stolt af det.

Vil du gerne være sælger? Så find vores distributører her

Koster kun 50 kr. men betyder meget mere

Indholdet på vores digitale platforme og i avis produceres af både socialt udsatte og professionelle journalister og fotografer. Hus Forbi-avisen koster 50 kr. i gadesalg, og sælgeren tjener 25 kroner pr. avis.

De resterende 25 kroner går til Foreningen Hus Forbi, som bruger pengene på medicin til sælgerne, hundeforsikring, sociale arrangementer, måltider, produktion af avis, administration, distribution og meget andet. Vi er landsdækkende og har ca. 4000 registrerede sælgere, hvoraf cirka 1000 sælgere er aktive.
De fleste er i hovedstadsområdet og i andre større byer som Aarhus, Aalborg, Esbjerg, og Odense.

close-w
Luk