Velkommen i Hus Forbi!

Fedt, at du vil være en del af holdet

Fedt, at du vil være en del af holdet. Vi ønsker dig al muligt held og lykke med salget, og vi håber, at du kommer brandgodt fra start. Husk, at Foreningen Hus Forbi nu er DIN forening. Vi er kendt af over 97% af danskerne, så pas godt på vores og dit brand.

En lille huskeliste

Har du brug for at komme i kontakt med medarbejdere i Hus Forbi, så finder du dem her

#1

Husk altid at tilbyde avisen til køberne. Fortæl gerne, at det er en super god avis, og hvorfor det er vigtigt at tage den med (hvis vi ikke sælger aviser, så køber sælgerne ikke aviser af os, og så kører forretningen ikke rundt).

#2

Hav respekt for dine sælger-kollegaer og gå altid dialogens vej. Vi er en forening fyldt med skæve eksistenser. Prøv altid at sætte dig ind i din sælger-kollegas situation.

#3

Indled ikke konflikter med nogen i det offentlige rum, mens du er på arbejde som Hus Forbi sælger. Brug os i salgsafdelingen eller din distributør til at håndtere konflikter.

#4

Hav altid dit sælgerkort synligt fremme, når du sælger aviser!! ALTID!!

Sådan hjalp hus forbi Hon

Det gi’r en enorm tilfredsstillelse at tage på arbejde hver dag for at få en god snak med dem der kommer forbi…

Hon var en af de bådflygtninge der kom til Danmark fra Vietnam. I dag sælger han Hus Forbi og er stolt af det.

Vil du gerne være sælger? Så find vores distributører her

Koster kun 50 kr. men betyder meget mere

Indholdet på vores digitale platforme og i avis produceres af både socialt udsatte og professionelle journalister og fotografer. Hus Forbi-avisen koster 50 kr. i gadesalg, hvoraf sælgeren tjener 25 kroner pr. avis.

De resterende 25 kroner går til Foreningen Hus Forbi, som kanaliserer pengene ind i medicinordning, hundeforsikring, medarbejdercafé, sociale arrangementer, måltider, produktion af avis, administration, distribution og meget andet. Vi er landsdækkende og har ca. 3000 registrerede sælgere.
De fleste er i hovedstadsområdet og i andre større byer som Aarhus, Aalborg, Esbjerg, og Odense.

close-w
Luk