HER ER ALT DET DER ER

VÆRD AT VIDE

Det arbejder vi for

#1

At være med til at skabe debat og dialog om og med hjemløse og socialt udstødte, som typisk ikke kommer til orde i medierne.Hus Forbi er med andre ord deres talerør og skal sætte deres holdninger, behov og ønsker på dagsordenen over for politikere, myndigheder og resten af danskerne i al almindelighed.

#2

At give de hjemløse sælgere mulighed for at tjene deres egne penge og have noget at stå op til. For mange er det at sælge Hus Forbi et værdigt alternativ til tiggeri eller kriminalitet, fordi de her tjener penge på lovlig vis ved at sælge et produkt – avisen – som de kan stå inde for.

Hvor mange sælger Hus Forbi?

Vi har ca. 4000 registrerede sælgere. De fleste er i hovedstadsområdet, men vi har sælgere over hele landet, specielt i andre større byer som Aarhus, Aalborg, Esbjerg, og Odense.
Du indgår i et stærkt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden.

Aviserne køber du hos os for 25 kroner, og derefter sælger du dem til gode mennesker for 50 kroner. Så du tjener 50% og 50% går til vores arbejde for udsatte.

Fakta

Hus Forbi er en forening der har til formål at hjælpe samfundets udsatte.
Det gør vi gennem vores aktiviteter, herunder at sælge avisen Hus Forbi. Når du køber en avis er det vigtigt at du tager avisen med dig, på den måde hjælper du bedst. Avisen koster 50 kroner, hvoraf sælgeren får 25 kroner og foreningen Hus Forbi får 25 kroner.

Mange af vores sælgere bruger Hus Forbi som en løftestang til at komme på fode igen, og derigennem at få en fast holdeplads i livet. Hus Forbi er nemlig et stærkt socialt fællesskab.

avis

Hus Forbi koster 50 kr. i gadesalg.

De 25 kroner går til sælger, og 25 kroner går til foreningens arbejde.

calendar-primary

Hus Forbi udgives af foreningen Hus Forbi og udkommer 12 gange om året.

Indholdet er samfundsrelevante artikler omkring livet på gaden, psykiatri og andre områder der fortjener mere opmærksomhed.

Saelger_tjener

Sælgeren tjener 25 kr. pr. avis.

Mange bruger omsætningen til at få styr på deres tilværelse i form af at få ordnet tænder, husleje indskud eller medicin.

Netvaerk

De sidste 25 kr. går til produktion, administration og støtte.

Pengene anvender Hus Forbi til, at hjælpe samfundets udsatte med medicin, retshjælp, juridisk bistand samt til vores refugium hvor man kan komme på fode igen.

Vi hjælper med virkeligheden

Tag avisen med og hjælp på så mange måder…

Hus Forbi hjælper på mange fronter, når samfundets ikke selv kan få hverdagen til at hænge sammen. Lige fra retshjælp til dyreforsikringer over transport eller med medicin. Dette er bare nogle af de områder din støtter hjælper med, når du tager avisen med. Her går 25 kr. nemlig til foreningen, imens sælgeren også får 25 kr.

Knap 282.000 danskere kan betegnes som socialt udsatte i større eller mindre grad

close-w
Luk