STØT HUS FORBI

Bliv støttemedlem

For kun 200 kr. årligt kan du som støttemedlem af Hus Forbi hjælpe med alt fra medicin, varmt tøj, hundeforsikringer, mad, beskæftigelse og meget mere.

HVORFOR BLIVER STØTTEMEDLEM AF HUS FORBI?

Vi har brug støttemedlemmer til at hjælpe sælgerne i Hus Forbi. Jo flere støttemedlemmer vi har, destro bedre chancer har vi for at modtage gaver og støtte der kan gøre en reel forskel i hjemløses liv. Som støttemedlem kan du hjælpe Hus Forbi med at opnå vores mål for at kunne blive godkendt til at modtage gaver. Dermed får dem der giver en donation mulighed for at fratrække beløbet i SKAT.

Bliv en del af vores fællesskab i dag og hjælp os med at gøre en forskel for nogle af Danmarks mest udsatte.

creditcard-o-primary

BLIV STØTTEMEDLEM FOR 200 KR. ÅRLIGT

Du bliver støttemedlem ved at udfylde formularen og overføre 200 kr. til Hus Forbi. Der er tale om automatisk fornyelse en gang om året, men der er ingen binding. Ønsker du at opsige støttemedlemsskabet kan du kontakte vores bogholderi på 89937474 eller bogholderi@husforbi.dk. Beløbet er fuld fradragsberettiget hos SKAT – det kræver blot at du angiver dit CPR-nummer.

Vi hjælper med virkeligheden

Din støtte går til …

Hus Forbi hjælper på mange fronter, når sælgerne ikke selv kan få hverdagen til at hænge sammen. Lige fra retshjælp over dyreforsikringer og transport til medicin.

Dette er bare nogle af de områder, du kan støtte.

Knap 282.000 danskere kan betegnes som socialt udsatte i større eller mindre grad

Send din støtte til Hus Forbi eller køb avisen hos din lokale sælger.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde på følgende måder.

close-w
Luk