VIDSTE DU AT VI TILBYDER

ANNONCER I HUS FORBI

Annoncer
i Hus Forbi

Avisen Hus Forbi

Har siden 1996 hjulpet personer med sociale problemer til et bedre liv. Det handler om hjemløse og socialt udsatte mennesker, der gennem gadesalg af avisen skaber mulighed for en indtægt direkte til den enkelte sælger. Foreningen Hus Forbi er en non profit organisation, og alt overskud bruges til sociale formål til gavn for hjemløse og socialt udsatte. Kunden køber direkte af sælgeren og støtter dermed en god sag. Hus Forbi er dermed et skridt på vejen til løsningen af et socialt problem.

Annoncepriser

Helsides annonce: 24.000 kroner ekskl. moms.

Støtte-logo på side 2-3

kr. 9.000 for et helt år (se eksempler på støtteloger i avisen neden for)

KONTAKT FOR ANNONCERING:

Brand manager og erhvervspartnerskabsansvarlig:
Michelle Jørgensen
michelle@husforbi.dk

Udgiver
Foreningen Hus Forbi, Jernbane Allé 68, 2720 Vanløse
tlf. 8993 7474 www.husforbi.dk

Vi hjælper med virkeligheden

Jeres annoncekroner hjælper på så mange måder…

Hus Forbi hjælper på mange fronter, når samfundets ikke selv kan få hverdagen til at hænge sammen. Lige fra retshjælp til dyreforsikringer over transport eller med medicin. Dette er bare nogle af de områder din støtter hjælper med.

Hvor mange sælger Hus Forbi?

Vi har ca. 4000 registrerede sælgere. De fleste er i hovedstadsområdet, men vi har sælgere over hele landet, specielt i andre større byer som Aarhus, Aalborg, Esbjerg, og Odense.
Du indgår i et stærkt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden.

Aviserne køber sælgerne hos os for 25 kroner, og derefter sælger de den til gode mennesker for 50 kroner. Så avissælgeren tjener 50% og 50% går til vores arbejde for udsatte.

close-w
Luk