Bliv præmiepartner i e-avisen

Eksponér din virksomhed og gør samtidig noget godt for andre…

Som præmiepartner for Hus Forbi gør du en forskel for samfundets udsatte.

Sådan fungerer konkurrencen:

Vi har to præmier på spil hver måned i forbindelse med vores e-avis. Den ene præmie går til køberen af e-avisen, og den anden går til den Hus Forbi-sælger, der har solgt e-avisen. Køberen registrerer sit køb online sammen med sælgerkoden, når avisen læses online.
Hver måned trækkes der lod om præmien, hvor både sælger og køber kan vinde jeres præmie. Så der er dobbelt op på glæde over jeres sponsorpræmie.

Præmier med mening

Det er vigtigt, at din præmie giver mening for både den, der køber avisen og sælgeren, der ofte er hjemløs. Sidstnævnte betyder, at det ikke er alle præmier, der vil fungere.

Samarbejdet skal give mening i forhold engagement og kerneværdier, så der kan skabes en god fortælling omkring det konkrete samarbejde på en meningsfuld måde.

 

MASSIV EKSPONERING FOR EN LILLE PRIS

Vi tilbyder en super attraktiv promoveringspakke, hvis du donerer præmier til både køber og sælger.

camera-1
#1

1 opslag på Facebook & Instagram

Som præmiepartner får du et opslag på vores sociale medier, der har en høj organisk rækkevidde. Vi har 95.000 fans på Facebook og 11.500 følgere på Instagram.

desktop-computer
#2

Eksponering på avisens landingpage

Du bliver set af vores læsere, når de logger ind på e-avisen.

newspaper-read-man
#3

Annonce i Avis

Vi nævner dig med en annonce i både den trykte udgave af Hus Forbi samt e-avisen. Du når dermed ud til mere end 55.000 læsere. Denne annonce har en værdi af 9.000 kr. ekskl. moms.

office-employee
#4

Logo på hjemmeside

Som præmiepartner får du et logo med link på vores sponsorside på husforbi.dk i et år. Værdi: ca. 3.000 kr. ekskl. moms.

Det er let at være præmiepartner

Det eneste, du skal sørge for, er to præmier til en minimumsværdi af 3.500 kr./stk. og nogle billeder af jeres produkt. Resten klarer vi for dig.

  • Vi laver SoMe-posts
  • Vi designer en halvsides annonce til avisen
  • Vi skriver en tekst om samarbejdet og præsenterer den på e-avisen
  • Vi ligger dit logo med link op på vores sponsorside

 

Fuld fokus på din hjælp

Se eksempler på hvordan din eksponering kunne se ud

Vi sørger for, at din virksomhed og produkt præsenteres på en lækker måde.

Brug pilene ved billedet til at se eksempler på, hvordan din virksomhed kan blive profileret.

Massiv eksponering i en god sags tjeneste

Hus Forbi har eksisteret i mere end 25 år og har en kendskabsgrad på 97% i den danske befolkning. De fleste kender os for gadesælgerne, der trodser vind og vejr og sælger avisen. Det bliver til 50.000 eksemplarer, der skifter hænder hver måned. Sådan skal det fortsætte med at være, men vi skal følge med udviklingen, og derfor har vi lanceret en e-avis. Det er gadesælgerne, der sælger e-avisen via en voucher med en kode til online-adgang. Den fysiske avis fortsætter altså uforandret, men nu kan køberne vælge, om de vil have en fysisk eller digital avis.

Lancering af månedlig konkurrence

Lanceringen af e-avisen giver os nye muligheder, og derfor afholdes der en månedlig konkurrence hver måned. Køber og sælger kan vinde sammen, men med hver deres præmie. Læseren deltager ved at logge ind på e-avisen og angive navn, e-mail og sælgernummer. Hver måned trækker vi lod blandt købere, som har tilgået den digitale avis, med præmier fra udvalgte samarbejdspartnere, og det er her DU kommer ind i billedet.

Bliv præmiepartner

Har din virksomhed interesse i at få massiv eksponering og samtidig støtte og forbedre livssituation på gaden for nogle af Danmarks mest udsatte mennesker. Det eneste, du skal sørge for, er to præmier til en minimumsværdi af ca. 3.500 kr./stk. og nogle billeder af jeres produkt. Resten klarer vi for jer.

Har det din interesse kan du kontakte Michelle på michelle@husforbi.dk eller 53730488

 

Er du også fristet?

Det kan vi godt forstå. Det er også en enestående mulighed for at støtte til en god sag. Vil du høre mere om konkurrencen, eller hvordan du tilmelder dig, så tag endelig fat i Michelle for at fortsætte dialogen.
Michelle ved ALT om, hvordan du bedst kan hjælpe samfundets udsatte med din støtte, og hvem ved… måske dette er starten på et fantastisk samarbejde?

Michelle kan du få fat i på telefon: 53730488 eller på michelle@husforbi.dk

Der var slet ingen tvivl om at vi gerne ville hjælpe Hus Forbi med en præmie!

Allan Boutrup, Cozze Pizza Ovens

De er allerede præmiepartnere

Du kommer i fornemt selskab sammen med disse fantastiske virksomheder

close-w
Luk